Stoepkrijt challenge

Delen op social media
Share on Facebook
Facebook

Doe jij mee met de stoepkrijt challenge? Maak in de laatste weken van de schoolvakantie een krijttekening bij jou in de straat en verbind deze met de krijttekening van je vriendje/vriendinnetje of zusje/broertje. Zo worden alle wijken in Veenendaal met elkaar verbonden. Maak je eigen krijttekening waarbij Veenendaal en ‘samen’ centraal staan. Bijvoorbeeld met de letter ‘V’ in combinatie met twee vogels, twee handen of twee harten. Gebruik je creativiteit.

Op het pleintje voor de hoofdingang van Theater Lampegiet wordt op woensdag 26 augustus een grote krijttekening gemaakt door een kunstenares. Alle tekeningen worden hieraan verbonden. Zo ontstaat er één lange lijn door Veenendaal, waardoor de stad grenzeloos verbonden is.

De eerste 100 kinderen kunnen vanaf donderdag 20 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur een gratis pakje stoepkrijt op komen halen bij de museumbalie (in de hal van de Cultuurfabriek). Let op! hierbij geldt 1 pakje per kind en op=op.

Stuur voor dinsdag 25 augustus 13.00 uur een foto van jouw krijttekening, al dan niet met jezelf erop, naar veenendaal@museumveenendaal.nl. Behoor je tot de vijf mooiste inzendingen? Dan win je een grote ijsbeker voor het hele gezin. De prijsuitreiking is op woensdagmiddag 26 augustus om 17.00 uur.

Het inschrijven is gelukt!

Er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.

Veenendaal Verenigd/t gebruikt uw mailadres om u de nieuwsbrief toe te sturen.